maanantai 23. tammikuuta 2017

Jotain muuta kuin mustaa ja harmaata - väriä vaatekaappiin!

Joululomalla oli aikaa luurata vaatekaupoilla, mutta mukaan ei oikein tarttunut mitään. Kauppojen mustan ja harmaan valikoiman keskellä väripilkut olivat harvassa! Tunsin helpotusta siitä, ettei vaatekaappini sisältö ole kauppojen sisäänostajien varassa, vaan voin itse surautella sinne juuri sellaisen värisuoran kuin haluan.
 Aikoinaan oman ompeluharrastukseni alkua siivitti se, ettei kaupoista löytynyt makuni mukaisia vaatteita. Kaipasin värikkäitä ja persoonallisia mekkoja ja tunikoita, mutta niitä ei tahtonut kaupoista löytyä. Ompeluvuosien aikana minulle on valikoitunut muutama suosikkikaava, joista ompelen itselleni uutta - kangas vain vaihtuu.


Yksi suosikeistani on tämä monikäyttöinen ja toimiva tunika. Minulla on siitä useampi iloisen värikäs versio kaapissani. Olen myös kaavoittanut siitä lisää kokoja pienimuotoista myyntiä varten. Tällä hetkellä varastossa on muutama valmis tunika ja asiakkaan toiveiden mukaisia tunikoita on saatavilla tilauksesta. Saatavilla olevat koot ovat S, M, L ja XL. Tunikan hinta on 60-80 euroa kankaasta ja tunikan koosta riippuen.


Tällainen ihana maatuskatunika on juuri lähdössä asiakkaalle. Jos sinäkin painiskelet kauppojen harmaan tarjonnan kanssa, kurkkaa puotiini! Tai nauti tuokio ilmaista väriterapiaa blogissani.

Aurinkoisia talvipäiviä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi ja keskustelu ovat erittäin tervetulleita. Pysythän asiallisena, sillä kaikki asiattomat kommentit poistetaan.