tiistai 21. helmikuuta 2017

Jotain itse tehtyä babyshowereihin

Harvoin löytyy aikaa tehdä muita ompelutöitä kuin asiakastöitä. Tällä kertaa kuitenkin kunnostauduin, sillä pidän itse tehdyistä lahjoista. Valmistin kahden tulevan äidin babyshowereihin kätevät tuttiremmit virkkaamalla. Vauvalle turvallisia tuttiremmin osia saa ainakin täältä https://www.nappikauppapunahilkka.fi/fi


Langaksi valitsin puuvillan, jonka voi pestä jopa 90 asteessa. Tuttiremmeissä ja vauvoille tulevissa tuotteissa on äärimmäisen tärkeää turvallisuus. Jos käyttää helmiä tai muuten irtoavia osia on niiden oltava todella hyvin kiinni. Itse kokoan tämän turvallisuuden takia vain langasta.
Valmistan ensin päädyn ja vasta sitten ompelen ripsinauhan paikalleen.
Remmi ei saa olla liian pitkä ettei se mene vauvan kaulan ympäri. Tässä ripsinauhan pituus on 13 cm. Paidan keskikohtaan kiinnitettäessä se riittää hyvin pään kääntyessä puolelta toiselle.
Lankojen päättely ja tiheät ompeleet nauhassa ovat tärkeät. Tämä virkkauslanka ei mene helposti rikki. Jos kuitenkin pienet terävät hanpaat saavat kolon virkattuun päähän, on se syytä ottaa pois. Remmi ajaa asian kyllä ilman koristepäätyäkin.

Tämä remmi käy MUM-merkkisiin tutteihin, mutta myös 'kahvalla' oleviin tutteihin. Alla kuvassa nuken tutti kuvaa tapaa, jolla remmin saa myös kahvallisiin tutteihin.Tietenkin on mahdollista ettei vauva syö tuttia ollenkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi ja keskustelu ovat erittäin tervetulleita. Pysythän asiallisena, sillä kaikki asiattomat kommentit poistetaan.